Grote leiders web en voorzieningen maken verbazingwekkende vooruitgang in de telefoon locatie. Deze grote leiders zijn Facebook, Google, Apple en Windows. Facebook lanceert functies om een telefoon aan je vrienden te vinden via de applicatie in de buurt Friend.

localisation portable gratuit

Deze applicatie stelt u in staat om een ​​groep van vrienden die de plaatsen waar zij zich bevinden kunnen delen vormen. Het werd gelanceerd door Facebook eerder dit jaar in de Verenigde Staten en de eerste rendementen zijn positief. Google maakte het mogelijk om een ​​mobiele telefoon te lokaliseren via zijn Google Latitude applicatie. Helaas, Google besloten in de maand augustus 2013 om deze gratis mobiele locatie service te verwijderen aan het publiek. Vandaag Google heeft deze focus op zijn mobiele hij deze zomer gekozen. Hij was de enige afwezige in het voorstel van deze dienst. Het kan een gratis mobiele Android lokaliseren.Apple probeert haar altijd hoe je een laptop zo nauwkeurig mogelijk te lokaliseren zonder barrière. Hij diende onlangs een aantal patenten op Free Cell lokalisatie met de specificiteit van de laptop in gebouwen te vinden. Samsung bekeek al op Apple patenten. Het resultaat van deze techniek is de mogelijkheid van het vinden van een draagbare dankzij nummer overal in het gebouw. Het zal mogelijk zijn om te bepalen breedte, lengte en hoogte. We kunnen weten of lokaliseren mobiele telefoon op de vloer en het appartement in de buurt. Microsoft biedt een gratis service voor mobiele telefoons te vinden op hun eigen.

localisation portable gratuit

Gratis mobiele locatie technieken en vooral de technologie wordt steeds geavanceerder. Eerder toegang tot deze technologie was zichtbaar in de bioscoop in spion films. Vandaag de race voor gratis lokaliseren piek begint. De grote reuzen van het web zijn in het startblok en kon velen verrassen.


Samsung kijken altijd over de ontwikkelingen van haar concurrenten gratis mobiele locatie. Het zal niet verbazen dat er een nieuwe juridische strijd tussen Apple en Samsung. Geval te volgen.